top of page

Gelnagels en gelish

Mooi verzorgde nagels zijn het visitekaartje van elke vrouw!

Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te realiseren.

Vijlen van de nagels

€13,00 

De nagels worden eventueel geknipt en daarna mooi in vorm gevijld.

Manicure

€18,00 

Tijdens deze behandeling worden de nagels in vorm gevijld, de nagelriemen worden ingeweekt in een handbadje en de overtollige velletjes worden verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een hydraterende nagelriemolie en een ontspannende handmassage.

Manicure + lakken

€23,00 

Manicure + gelish

€39,00 

Gelish

 €27,00

De nagels worden in vorm gevijld en velletjes worden verwijderd, daarna wordt de gelish op de nagel geplaatst. Gelish kan je vergelijken met nagels lakken, alleen is het vele steviger en wordt het uitgehard in een uv-lamp. Het blijft ongeveer 2 tot 3 weken goed op de nagels zitten.

Verwijderen gelish + verzorging

 €15,00

Wilt u eventjes stoppen met gelish? De nagels worden ingeweekt met een speciaal product om de gelish te verwijderen. Daarna worden de nagels terug in vorm gevijld en velletjes worden verwijderd. Afsluiten doen we met een nagelriemolie.  

Gelnagels met verlenging

€62,00 

Heeft u van nature korte nagels en zou u ze toch langer willen? Dan zijn gelnagels met verlenging ideaal voor u! De korte nagels worden allemaal verlengd met tips. Daarna worden de verlengde nagels opgebouwd met gel voor stevige, maar toch natuurlijke nagels.

Gelnagels bijwerken

€46,00 

Zijn uw gelnagels uitgegroeid en te lang? Dan kunnen deze terug bijgewerkt worden. De gel wordt deels verwijderd en velletjes worden terug weggeknipt. Hierna worden de nagels eventueel terug korter gezet en bouwen we deze terug op met gel. Dit gebeurt om de 3 weken, afhankelijk van hoe snel uw nagels groeien.

Verwijderen gelnagels + verzorging

 €19,00

De gelnagels worden van de nagels gevijld met een frees. Daarna worden de nagels kort gezet en de velletjes verwijderd. Afsluiten doen we met een nagelriemolie.

bottom of page